Siirry sisältöön
Yhteistyökumppanit

Onnistuneet tapahtumat yhteisenä tavoitteena

Toimimme hyvässä yhteistyössä toimialan järjestöjen, yritysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Kumppaneiden kanssa onnistumme

Jaakko Tennilä, Promaint ry

Vaikka monet asiat hoituvat verkossa, ei ihmisten välistä kohtaamista voita mikään. Jäsenemme osallistuvat merkittävissä määrin messutapahtumiin sekä Suomessa että kansainvälisesti. Näemme, että myös yhdistyksellemme on tärkeätä olla mukana messutapahtumissa, joissa sidosryhmämme ovat.  

Olemme tehneet yhteistyötä Expomarkin kanssa päivästä 1 lähtien ja olleet erittäin tyytyväisiä yhteisiin saavutuksiin. Joustavuus tapahtumien toteuttamisessa ja laaja kontaktiverkosto alan toimijoihin ovat mahdollistaneet onnistuneiden tapahtumien toteutuksen. Laaja-alainen ammattitaito ja halu kehittää tapahtumia markkinalähtöisesti on Expomarkin geeneissä.  

Jaakko Tennilä
toiminnanjohtaja
Kunnossapitoyhdistys Promaint ry

Sinikka Rantala, Invalidiliitto ry

Apuvälinealalla on mielestäni todella tärkeää, että sekä apuvälineiden käyttäjät että muut apuvälineiden hankinnoista päättävät pääsevät näkemään ja kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja. Markkinoille tulee jatkuvasti myös uusia ratkaisuja, joiden on syytä saada näkyvyyttä, jotta koko ala kehittyisi.

Apuvälinemessut on alansa suurin messutapahtuma maassamme, ja siellä tavataan vanhoja tuttuja, verkostoidutaan sekä osallistutaan mahdollisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. Olen ilokseni huomannut, että varsin monet jäsenyhdistyksemme järjestävät koko päivän tutustumisretken messuille. Se on yhdistyksille yksi vuoden kohokohdista.

Invalidiliitto ja Expomark ovat tehneet Apuvälinemessuja yhdessä alusta alkaen eli vuodesta 1988 ja itsellänikin on tästä yhteistyöstä kokemusta jo parilta vuosikymmeneltä. Erityisesti arvostan Expomarkin monipuolista osaamista ja erinomaista jatkuvaa vuoropuhelua, kun messuja suunnitellaan ja järjestetään. Yhteistyökumppaneiden aktiivinen kuuntelu on mielestäni yksi Expomarkin vahvuuksista. Toiminnan joustavuus on messualalla myös tärkeää, koska tilanteet saattavat muuttua nopeastikin. Sen osalta en ole koskaan havainnut Expomarkin kanssa työskennellessäni mitään ongelmia, päinvastoin.

Sinikka Rantala
viestintäjohtaja
Invalidiliitto ry