Siirry sisältöön
Tapahtumat Kohtaamismedia


Vaikuttava kohtaamismedia

Tapahtuma on poikkeuksellinen media, jossa kohtaat juuri oikean kohderyhmän kasvotusten. Aidot kohtaamiset mahdollistavat verkostoitumisen, inspiroitumisen, tuotteiden kokeilemisen, bisneksen tekemisen ja alan kehittämisen ainutlaatuisella tavalla. Tulevaisuutta voi rakentaa vain yhdessä. Tule mukaan ja tee vaikutus!

Kehittyneitä mediaympäristöjä

Jokainen tapahtumabrändeistämme muodostaa oman vahvan mediaympäristönsä. 

Tapahtumiemme kävijät ovat asialleen omistautuneita heimoja ja viiteryhmiä, jotka tulevat tapahtumaan aistit avoinna – valmiina vaikuttumaan, tekemään ostoksia ja oppimaan uutta. 

Kaikki messutapahtumamme on kehitetty tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa. 

Miksi kohtaamismedia?

Kohtaamismediassa on taikaa: missään muussa mediassa et luo samanlaista inhimillistä suhdetta asiakkaasi kanssa. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tee kauppaa, lanseeraa ja lisää brändisi tunnettuutta; räätälöity kohderyhmä odottaa juuri sinua.

Kohtaamismedia kokoaa samanhenkiset heimot ja ammatilliset viiteryhmät yhteen poikkeuksellisella tavalla. Messuilla tulet valmiiksi poimitun kohderyhmän äärelle – nämä ihmiset eivät halua ohittaa sinua vaan tulla kohdatuksi. 

Messut tarjoavat ratkaisun niin strategisiin kuin taktisiinkin markkinoinnin tavoitteisiin. Aitojen kohtaamisten avulla saadaan kasvatettua tunnettuutta, vahvistettua brändimielikuvaa ja tuotua esille brändin persoonallisuutta. Suunnittele tapahtumaosallistuminen osana markkinoinnin vuoden kiertoa, ja luo onnistumisen mittarit tavoitteidesi mukaan.

Nivo tapahtumat markkinoinnin vuosikelloon ja tavoitteisiin, ja luo kohtaamismedian ympärille tehokas markkinoinnillinen kokonaisuus. Suunnittelussa rajana on vain mielikuvitus: lukitse tavoitteesi ja rakenna vaikuttavia kohtaamisia niiden ympärille.

89 % ammattitapahtumien kävijöistä tulee paikalle hakemaan tietoa uusista tuotteista tai palveluista sekä muista alalla ajankohtaisista asioista

nSight 2023

Tutkitusti tehokas

79 % ammattitapahtumien kävijöistä tulee paikalle tapaamaan oman alan ihmisiä ja verkostoitumaan.

nSight 2023

Tutkittua tietoa & vinkkejä

Messu- ja tapahtumajärjestäjät Meta ry:n verkkosivuilta löytyy runsaasti tutkittua tietoa tapahtuma-alalta. Sivulta löydät painavaa faktaa, mutta myös inspiraatiota ja näkökulmia messuosallistumiseen.

Menesty messuilla -verkkokurssi

Tapahtuma-alan ammattilaiset ovat koonneet kattavan paketin messuosallistumisen oppaaksi. Menesty messuilla -verkkokurssi on maksuton, ja voit selata sitä itsellesi sopivaan tahtiin.

Tutustu
tapahtumiimme