Siirry sisältöön
Meistä Vastuullisuus

Kestäviä tapahtumia

Meille kestävyys on tekoja

Vastuullisuus on joukkovoiman ja uudistumisen rinnalla yksi Expomarkin kolmesta toimintaan pohjautuvasta arvosta. Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden samoin kuin toimintamme vaikutukset ympäristöön. Edistämme vastuullisuustyötä hyvässä yhteistyössä palvelukumppaneidemme ja tapahtumapaikkojen kanssa eri paikkakunnilla, missä toimimme.

Expomark on osa Suomen Messut konsernia. Konsernin ympäristöjärjestelmä on ISO 14001 -sertifioitu vuodesta 2009 alkaen. Suomen Messut -konsernissa tehdään sitoutuneesti työtä YK:n kestävän kehityksen toimintaohjelman, Agenda 2030:n tavoitteiden saavuttamiseksi.


Vastuullisuus tapahtumien tekemisessä

Huolehdimme ympäristöstä

Kehitämme kestäviä tapahtumia ja tapahtumien palvelutarjontaa yhteistyössä eri paikkakunnilla toimivien kumppaneidemme kanssa. Yhdessä toimien ja selkeästi viestien voimme yhdessä toteuttaa parempaa kierrätystä ja hävikin vähentämistä. Tutustu tapahtumakohtaisiin tietoihin!

Tuomme työtä ja tuloa tapahtuma-alueelle

Edistämme tapahtumillamme suomalaista elinkeinoelämää. Myös tapahtuman alueelliset talousvaikutukset ovat merkittävät.

Onnistunut tapahtuma tarvitsee toimivan palveluverkoston sekä osaavaa tapahtuma-aikaista työvoimaa. Meillä on hyvä yhteistyö alueellisten palvelukumppaneidemme kanssa. Tapahtumat vilkastuttavat myös paikkakunnan muita palveluja, kuten majoitus- ja ravintolatoimintaa.

Vaalimme työhyvinvointia ja turvallisuutta

Hyvinvoivat työntekijät, tyytyväiset kumppanit ja turvallinen työympäristö luovat kestävän perustan tapahtumien tekemiseen. 

Vaalimme tiloissamme ja tapahtumissamme yhdenvertaista, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä. Jokainen on tervetullut tapahtumiimme omana itsenään. 

Tapahtumat luovat kestävämpää maailmaa

Kaikissa tapahtumissamme tarjoillaan näkökulmia ja käytännön ratkaisumalleja kestävään toimintaan. Kullekin toimialalle ajankohtaisten aiheiden mukaan esille nousevat muun muassa tulevaisuuden energiaratkaisut, kestävä kehitys, ympäristövastuu, esteettömyys, yhdenvertaisuus ja inhimillisyys.