Siirry sisältöön
Meistä Expomarkin tarina

Expomarkin
tarina

Kehittämässä toimialojen parempaa tulevaisuutta

Expomarkin tavoite on ollut vuodesta 1988 lähtien tuoda teollisuuden ja terveyden ammattilaiset yhteen messuille ja tapahtumiin kehittämään alojensa parempaa tulevaisuutta. Näiden alojensa kärkitoimijoiden kanssa luomme puitteet käänteentekeville kohtaamisille, joissa rakennetaan suomalaista elinkeinoelämää edistäviä ratkaisuja. Suunnittelemme kaikki tapahtumamme yhteistyössä alojen yhdistysten ja asiantuntijoiden kanssa.

Yhteistyötä, kasvua ja kehitystä

Yhteistyö perustajatahojemme, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n ja Invalidiliitto ry:n, kanssa on ollut tiivistä läpi vuosien. Edelleen järjestämme kunnossapitoalan tapahtumia Promaint ry:n kanssa ja Apuvälinemessuja Invalidiliiton kanssa. Vuodesta 2005 lähtien Expomark on ollut osa Suomen Messut Osuuskuntaa.

Tehdaspalvelu- ja Apuvälinemessut saivat 1990-luvun alussa seurakseen Energiamessut sekä Pohjoinen Teollisuus ja Hyvä Ikä -messut. Lempinimellä Pote kulkeva Pohjoinen Teollisuus on Expomarkin repertuaarin ainoa tapahtuma, joka nimensä mukaisesti keskittyy toimialan sijaan alueeseen. Uusimpia tulokkaita ovat 2018 ensi-iltansa saanut Fysioterapia & Kuntoutus -tapahtuma, tuttavallisesti Fyku, sekä 2021 toukokuussa startannut Proforest.

Niin teollisuus, terveysala kuin messutkin ovat kolmenkymmenen vuoden aikana kokeneet valtavia muutoksia. Teknologia, automaatio, robotiikka, digitalisaatio, big data sekä muuttuvat arvot ja asenteet ovat mullistaneet kaikki toimintaympäristöt. Ihmisten tarve kohdata ja kehittää tulevaisuutta yhdessä on kuitenkin säilynyt. Inspiroivissa kohtaamisissa ihmiset yhä uudelleen innostuvat omasta alastaan sekä kollegoiden ja asiakkaiden tapaamisesta. Siksi haluamme tarjota käänteentekeviä kohtaamisia.

Tapahtumia ympäri Suomen

Tapahtumiamme on järjestetty ympäri Suomen, siellä minne ihmisten on ollut helppo tulla. Nykyisin päätapahtumamme pidetään Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Kalajoella. Tehokas noin kymmenen hengen tiimimme tuottaa tapahtumat Jyväskylän toimipisteestämme käsin. Yhteensä tuotamme 6–8 merkittävää tapahtumaa, jotka kaikki järjestetään kahden vuoden välein.

Expomarkilaisia yhdistää vilpitön palo teollisuuden ja terveyden alojen tärkeiksi kokemiimme aiheisiin. Koemme niiden edistämisen merkitykselliseksi ja nämä alat ovat todella onnistuneet tapahtumansa ansainneet.

Mikäli toimialasi on vielä huippukohtaamista vailla, ota yhteyttä ja tehdään toteutus yhdessä!