Apuväline 2013 -messut kiittää kaikkia osallistujia!

Messut onnistuivat hyvin ja keräsivät ennätykselliset 12 500 kävijää kolmen päivän aikana, 7.-9.11.2013 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen.

Apuväline on enemmän kuin nimensä. Messuilla on esillä tuotteita, palveluja ja ratkaisuja sujuvampaan arkeen – sekä kuluttaja-asiakkaille että alan ammattilaisille.Apuväline-messuilla oli jälleen paljon kokeiltavaa ja koettavaa

  • Monipuolisen messutarjonnan lisäksi tapahtumassa kuultiin tasokkaita seminaareja ja ajankohtaisia Tietoiskuja.
  • Invalidiliiton Pyörätuoliklinikalla ja Helppo liikkua -radalla pääsi kokeilemaan miten pyörätuolilla liikutaan arkisista esteistä.
  • Näkövammaisten Keskusliiton Pimé Café keräsi jälleen uskomattoman suosion ja julkaistiimpa siellä Sotsin paralympiajoukkueen edustajistoakin.
  • Ohjelma-areenalla nähtiin vammaisurheilun lajiesittelyjä, palkintojen jakoja, naurujoogaa, opaskoiria, perhesirkusta – asiaa ja viihdettä!

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n Liikuntamaa oli jälleen vailla vertaansa. Lähes 50 toimipistettä esitteli vammaisliikunnan lajeja, välineitä ja harrastusmahdollisuuksia.

Apuväline-messuilla ja Liikuntamaassa vieraili kolmen päivän aikana yli 12 500 kävijää. Mukana oli yli 200 näytteilleasettajaa.

Apuväline-messut ja Liikuntamaa Tampereella jälleen 5.-7.11.2015. Olethan mukana!

 

AV13_video_bnr     AV13_esteetonulkoilu_bnr

 

Tapahtuman järjestäjä: Yhteistyössä: Liikuntamaan järjestäjä:
Expomark Invalidiliitto Nakovammaisten Keskusliitto Sailab VAU ry